Det finnes ingen problemer -bare løsninger

Priser & Tilbud

Trenger du prisanslag på ett prosjekt eller et tilbud på ressurser?

I Felagi gjør vi beregninger av prosjektet gratis. Hvis du har en prosjektidee og et skriftlig materiale om dette, send det til oss for en beregning. Vi lover seriøs behandling og diskresjon om prosjektet ditt.

Kunsten å estimere er vanskelig, men ved å bruke vår erfaring og beregningsmodeller er vi for det meste nøyaktige i våre estimater basert på den informasjonen du gir til oss! Men et estimat er et estimat!

I Felagi er vi veldig motvillige til å gi fast pris på prosjektet ditt, og vet av erfaring at vi og kunden vår sjelden blir lykkelige og fornøyde. Generelt (ikke bare hos oss) vil faste prisprosjekter ende opp med å koste deg mer enn timebasert.

Ansvar

Felagi leverer høy kvalitet og pålitelig programvareutvikling og QA outsourcing tjenester. Vi bruker avanserte metoder og utnytter dyp teknologikompetanse og klare leveringsmodeller for å tilpasse tjenester til kundens behov. Enten du trenger langsiktige og kontinuerlige utviklingstjenester eller bare noen få ekstra programvareutviklere. I Felagi finner vi den riktige modellen for deg

Ved å ansette et prosjektbasert team tar vi vare på hele prosessen og organiserer ressursene til enhver tid for å gi deg det beste og mest kostnadseffektive resultatet. Passer best for kunde som ikke har sin egen kompetanse innen systemutvikling og har et klart prosjekt som de vil utvikle.
Med Felagi kan du supplere din eksisterende personell med dyktige ressurser eller bygge et helt teknisk team for å implementere programvarekravene du har i din organisasjon. Du vil ha full kontroll over omfanget og kan styre utviklingen og ressursene selv. Vi vil gi deg riktige ressurser for å møte dine tidsfrister og gjøre jobben skikkelig. Med et dedikert team er du ansvarlig for og i kontroll over arbeidsbelastningen, og hele laget står til din disposisjon hele tiden. Fordelen er at du vil ha full kontroll over kostnadene dine, dis-fordeler er at du har ansvaret for deres arbeidsbelastning og oppfølging. Passer best for kunde som har sin egen ekspertise innen systemutvikling med klar forståelse av systemutviklingsprosessen!
Har du et sett med tjenester som du trenger å ta vare på jevnlig? I Felagi leverer vi denne typen tjenester for deg.
Hvis du har ditt eget pågående prosjekt og trenger litt ekstra hender for en kort eller lengre tid, kan vi hjelpe deg! Med en fleksibel ordning kan du oppskalere og nedskalere prosjektorganisasjonen veldig raskt.

Rettferdig prising - for oss begge!

Vi anerkjenner det faktum at bare hvis begge parter tjener penger på et prosjekt, vil vi få et godt produkt. Kostnadsfordeler for deg og inntekter for oss er viktig for oss begge. Det er derfor vår prising er og vil være rettferdig. Vi vil aldri by på et prosjekt vi ikke kan tjene penger på, og du vil ikke gå gjennom med prosjektet ditt hvis det ikke har en positiv kostnadsfordelingsanalyse. Utvikling og støttekostnader er en del av den analysen.

Partnerskap muligheter

Hvis du mangler noen av pengene som trengs for å oppfylle et godt og interessant prosjekt/produkt, kan vi være interessert i å ta vår del av kostnadene ved å samarbeide med deg! Kontakt oss dersom dette er tilfelle!